Medebehandelaars

Alle hoofd- en medebehandelaars zijn BIG of cono geregisteerd.

Norbert Scheepers
Psychiater

Norbert ScheepersSinds 2000 ben ik als vrijgevestigde psychiater werkzaam. Ik heb mij toegelegd op de diagnostiek en behandeling van de meest gangbare psychiatrische problemen zoals psychotische stoornissen, angst- en stemmingsstoornis, partner-relatie problemen, werk gerelateerde problemen en burn-out en persoonlijkheidsproblematiek.
Het contact is persoonlijk en laagdrempelig.

Jannie Wetsteyn
Relatie en systeemtherapeut

Ik ben Jannie Wetsteyn en inmiddels beschik ik over ruim 40 jaar werkervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg, met name in het behandelen van (Jong) Volwassenen. Na jarenlang als maatschappelijk werkende (individueel en met groepen) te hebben gewerkt besloot ik om van mijn interesse in sociale systemen, zoals gezinnen en partnerrelaties meer mijn werk te maken en heb ik de opleiding tot Systeemtherapeut gevolgd. Inmiddels ben ik geregistreerd Lid van de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie).
Ook ben ik gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focused Therapy) voor echtparen en gezinnen.

Eva Snieder
Psychosociaal werker (HBO) coach en counseler

Eva SniederIk ben werkzaam als medebehandelaar en ben gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking. Ook behandel ik relatieproblematiek in combinatie met rouw en verlies.
Ik heb ruime ervaring in begeleiding van lotgenotengroepen rouwverwerking, veelal met partnerverlies. Ik ga uit van het hervinden van de eigen kracht van een cliënt in rouw.
Ik ben geregistreerd bij de NFG.

TOP ↑